Iuliana Condrea

CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE

Despre mine

Sunt psiholog autonom în specialitatea Psihologie clinică, atestat de Colegiul Psihologilor din România, cu competențe în:
• psihodiagnostic și evaluare clinică
• intervenție psihologică ~ terapii scurte focalizate pe problemă (individuale, de grup, cuplu și familie); consiliere pentru modificarea stilului de viață; dezvoltare personală și coaching.
• educație și training ~ ateliere, cursuri.

FORMARE PROFESIONALĂ
Curs de formare „Terapia depresiei în secolul 21. Noi proceduri și tehnologii”, atestat de Centrul de Psihoterapie Cognitrom.
Atestat de liberă practică în Psihologie clinică, treapta autonom, atestat de Colegiul Psihologilor din România, (Certificat nr. 1507).
Supervizare în Psihologie clinică: psihodiagnostic și evaluare; intervenție psihologică generală și specifică.
Curs de formare „Metode online de promovare a sănătăţii mintale” – prevenţia şi terapia anxietăţii şi a stres-ului prin intervenţii cognitiv – comportamentale, certificat de Centrul de Psihoterapie Cognitrom şi  Colegiul Psihologilor din România.
Atestat de liberă practică în Psihologie clinică, treapta supervizare, atestat de Colegiul Psihologilor, România (Certificat nr. 51).
Formare în Terapii cognitiv-comportamentale pentru copii cu nevoi speciale – 80 de ore, certificată de Asociaţia de Hipnoterapie şi Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală, România.
Stagiu de formare și supervizare în Psihoterapie Socio-Somato Analitică – 80 de ore, certificat de către E.E.P.S.A (Şcoala Europeană de Psihoterapie Socio-Somato Analitică), Franța.
Formare în Psihoterapie socio-somato analitică – 750 de ore, certificată de către E.E.P.S.A (Şcoala Europeană de Psihoterapie Socio-Somato Analitică), Franţa.
Licenţă în Psihologie-Sociologie (studii de licenţă de lungă durată).

EXPERIENȚĂ PROFESIONALĂ:
Psiholog clinician în cadrul Cabinetului Individual de Psihologie Condrea Iuliana 
• Psihodiagnostic și evaluare clinică: subiectiv–emoțională, cognitivă, comportamentală, coping/adaptare, personalitate.
• Consiliere psihologică la cabinet şi online pentru probleme legate de stres, dificultăți de relaționare şi comunicare, dificultăţi în gestionarea emoţiilor, timiditate.
• Intervenție psihologică (cognitiv-comportamentală) la cabinet şi online: anxietate, atacuri de panică, fobii, insomnii, agresivitate, simptome depresive, tulburări ale comportamentului alimentar.
• Terapii de relaxare și sugestie.
• Autocunoaștere și optimizare personală.

Terapeut în colaborare cu Asociație de terapie comportamentală:
• Terapie pentru copii cu cerințe educaționale speciale: aplicarea principiilor Terapiei comportamentale aplicate, colectarea și înregistrarea datelor.

Psiholog în colaborare cu Societate comercială:
• Acordarea de asistență/consultanță psihologică angajaților societății.

AFILIERI PROFESIONALE:
Colegiul Psihologilor din România