Arhive

Anxietatea si atacurile de panica m-au chinuit multa vreme. Mergeam frecvent la camera de garda a spitalului de urgenta si luam medicamente in speranta ca voi scapa de acele stari, insa ele reveneau. Imi era tot mai frica sa plec singura de acasa si in cele din urma am renuntat sa mai merg la serviciu.
Doctorul de familie mi-a recomandat sa merg la psiholog. Am fost reticenta la inceput, insa imi doream sa scap de anxietate si sa redevin eu. Cu aceste ganduri am apelat la doamna psiholog Condrea. Si in sfarsit dupa atata vreme, lucrurile au inceput sa se schimbe. Terapia s-a dovedit a fi pentru mine cel mai bun remediu.

Crestina, 39 de ani, Bucuresti

Am apelat la doamna psiholog Condrea, intr-un moment in care ajunsesem sa cred ca nu exista remediu, ca nu voi scapa niciodata de atacurile de panica care ma chinuiau seara de seara.
Dupa ani de suferinta, cu ajutorul terapie am reusit sa inving panica, mi-am regasit echilibrul si pofta de viata.

Daniel, 38 ani, Bucuresti

Conversatiile saptamanale cu doamna psiholog mi-au oferit o baza pentru consolidarea increderii in sine si abordarea problemelor zilnice intr-un mod sanatos si echilibrat. Una dintre cele mai bune decizii luate pentru dezvoltarea mea personala.

Larisa, 27 de ani, Bucuresti

Terapia m-a ajutat foarte mult; mi-am recapat increderea in mine, am invatat lucruri importante care m-au ajutat sa-mi imbunatatesc relatiile cu ceilalti.
Va multumesc doamna psiholog Condrea.

Monica, 34 ani, Bucuresti

Sedintele de terapia mi-au fost de un real folos. Multumesc!

Gabriela, 29 ani, Bucuresti