Iuliana Condrea

PSIHOLOG, TERAPEUT

Consiliere&Terapie

Consilierea și Terapia presupun ședințe periodice cu o constanță și o frecvență stabilite  în funcție de nevoile și posibilitățile persoanei solicitante.
În cadrul acestor ședințe clientul beneficiază de ajutor specializat pentru a înțelege mai bine ce factori stau la baza problemelor cu care se confruntă și cum poate să le depășească prin forțe proprii.
Ședințele se desfășoară într-un mediu confidențial și sigur, oferind clientului posibilitatea să discute liber despre lucruri importante din viața sa, pentru a descoperi adevăratele nevoi și soluții.

Beneficiari
~ Cel mai adesea, o persoană apelează la psiholog după ce a încercat, fără succes, să facă față propriilor probleme.
~ În unele cazuri, discomfortul psihologic asociat problemelor medicale de durată poate fi ameliorat prin psihoterapie.
~ Diversele schimbări ce pot interveni, de la lipsa unui loc de muncă și până la pierderea unei persoane apropiate, pot declanșa sau înrăutății anumite disfuncționalități la nivel psihic, fiind necesar ajutor specializat.
~ Cuplurile ce întampină diverse probleme precum: dificultăți de comunicare, nemulțumire legată de satisfacerea nevoilor și așteptărilor fiecăruia, conflicte legate de luarea deciziilor.
~ Copiii și/sau adolescenții, cu diferite probleme emoționale, comportamentale, de adaptare la situații stresante de viață sau pentru autocunoaștere și dezvoltarea personală.

Relația terapeutică este o relație prin care terapeutul oferă suport clientului. Este condiționată de încrederea reciprocă, o condiție necesară oricărui demers terapeutic întrucât susține efortul clientului în vederea obținerii schimbărilor dorite.

Durata procesului terapeutic este diferită de la persoană la persoană, diferența fiind dată de problemele cu care se confruntă fiecare cât și de gradul de responsivitate și implicare în terapie.

În terapia individuală frecvenţa este de regulă o şedinţă pe săptămână, cu o durată de 50 de minute, costul unei şedinţe este 150 ron.

Pentru programări, vă rog să mă contactați la telefon: 0741 022 920.