Iuliana Condrea

PSIHOLOG, TERAPEUT

Consiliere&Terapie

Consilierea și Terapia presupun ședințe periodice cu o constanță și o frecvență stabilite  în funcție de nevoile și posibilitățile persoanei solicitante.
În cadrul acestor ședințe clientul beneficiază de ajutor specializat pentru a înțelege mai bine ce factori stau la baza problemelor cu care se confruntă și cum poate să le depășească prin forțe proprii.
Ședințele se desfășoară într-un mediu confidențial și sigur, oferind clientului posibilitatea să discute liber despre lucruri importante din viața sa, pentru a descoperi adevăratele nevoi și soluții.

Cui se adresează?
~ Oamenilor aflaţi dintr-un motiv sau altul într-un impas, într-o dificultate pe care nu o pot depăşi singuri:
* cu boli cronice în vederea acceptării şi adaptării la noua situaţie de viaţă;
* care trec prin diverse schimbări ce pot interveni, de la lipsa unui loc de muncă și până la pierderea unei persoane apropiate;
* probleme de anxietate;
* probleme ale comportamentului alimentar;
* simptome depresive;
* cu dificultăţi de relaţionare şi comunicare;
* care întâmpină dificultăţi în gestionare emoţiilor etc.
~ Cuplurile ce întampină diverse probleme precum: dificultăți de comunicare, nemulțumire legată de satisfacerea nevoilor și așteptărilor fiecăruia, conflicte legate de luarea deciziilor.
~ Copiilor și adolescenților, cu diferite probleme emoționale, comportamentale, de adaptare la situații stresante de viață sau pentru autocunoaștere și dezvoltarea personală.

Relația terapeutică este o relație prin care terapeutul oferă suport clientului. Este condiționată de încrederea reciprocă, o condiție necesară oricărui demers terapeutic întrucât susține efortul clientului în vederea obținerii schimbărilor dorite.

Durata procesului terapeutic este diferită de la persoană la persoană, diferența fiind dată de problemele cu care se confruntă fiecare cât și de gradul de responsivitate și implicare în terapie.

În terapia individuală frecvenţa este de regulă o şedinţă pe săptămână, cu o durată de 50 de minute, costul unei şedinţe este 150 ron.

Pentru programări, vă rog să mă contactați la telefon: 0741 022 920.