Iuliana Condrea

CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE

Atelier pentru parinti si copii

Cabinet individual de psihologie Iuliana Condrea,  vă invită să participaţi împreună cu copiii dumneavoastră la atelierul Seară de poveste.

Atelierul propune întâlnire cu povestea terapeutică şi cu alte activităţi expresiv-creative precum desenul, pictura, modelajul, colajul activităţi ce presupun participarea activă a corpului şi a minţii, ajutând atât copilului cât şi adultului, la descoperirea resurselor proprii, reducerea stresului şi îmbunătăţirea vieţii, în general.

Activităţile creative nu ţin numai de vârsta copilăriei. Copilul nu poate să comunice prin cuvinte ca un adult temerile, nevoile şi preocupările lui şi de aceea, activităţile creative îi oferă libertatea de exprimare de care are nevoie. La rândul său, adultul se confruntă şi el cu probleme noi, de altă natură şi fără a discredita resursele personale, are nevoie de instrumente pentru a depăşi dificultăţile.

Activităţile creative ajută deopotrivă adultul şi copilul, să se elibereze de anxietăţile şi tensiunile acumulate, să-şi gestioneze comportamentul, la eliminarea inhibiţiilor şi nu în ultimul rând în creşterea încrederii în propriile forţe.

Prin participarea la atelierul Seară de poveste, aveţi prilejul să aflaţi şi să înţelegeţi mai bine nevoile copilului şi să vă consolidaţi relaţia, şi în acelaşi timp să vă cunoaşteţi mai bine pentru o mai bună conectare cu sine, cu propria familie şi cu lumea.

Detalii şi înscrieri prin formularul de contact:

Vă aştept cu drag,  
Psih. Iuliana Condrea