Iuliana Condrea

PSIHOLOG, TERAPEUT

Servicii

Consiliere și asistență psihologică:
eliberare de tensiuni, frustrări şi sentimente negative;  înlăturarea blocajelor emoţionale; creșterea asertivității și expresivității personale; acceptarea şi adaptarea la o nouă situaţie de viaţă în cazul persoanelor cu boli cronice sau  care trec printr-o schimbare semnificativă de viaţă etc.

Psihoterapie focalizată pe problemă: simptome depresive; furie; anxietate; insomnii; tulburări ale comportamentului alimentar; dificultăţi în gestionare emoţiilor; probleme cauzate de stres, probleme în cuplu sau în cadrul familiei etc.

Terapie în cadru individual, de cuplu, de grup

Intervenţie psihologică în tulburările de anxietate: anxietate generalizată, agorafobie, atac de panică , anxietate socială , fobii. 

Psihodiagnostic și evaluare clinică : evaluarea psihologică a stării de sănătate psihică; evaluarea personalităţii şi a mecanismelor de coping/adaptare/de apărare; evaluare comportamentală; evaluare afectiv – emoțională.

Autocunoaștere și Dezvoltare personală  în cadru individual și de grup : autocunoaștere și accesarea potenţialului interior; învățarea afirmării; dezvoltarea capacităţilor de exprimare a dorinţelor, trăirilor, sentimentelor; creşterea stimei de sine şi a încrederii în propriile forţe; dezvoltarea capacităţilor de integrare în grupuri; armonizarea activităţii profesionale cu viaţa de familie.

Asistentă psihologică on-line : probleme de anxietate; optimizarea abilităţilor sociale și de comunicare; gestionarea eficientă a timpului; dezvoltarea abilităţilor de a gestiona stresul; dezvoltarea asertivității; rezolvarea de probleme.

Programează sedință